Δευτέρα 7 Ιανουαρίου 2013

Ο Ηλίας Καλλέργης νέος πρόεδρος της δημοτικής κοινότητας Αγρινίου

Η Δεύτερη διετία (18 μήνες) θητεία των αιρετών του διευρυμένου Δήμου Αγρινίου με την αλλαγή του χρόνου άλλαξαν και οι πρόεδροι στις Δημοτικές Κοινότητες. Όπως τροποποιήθηκε από τον Ρακγούση ο «Καλλικράτης», ο πρόεδρος δεν θα εκλέγεται από τα μέλη του Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας, αλλά θα είναι αυτοδίκαια ο πρώτος σε σταυρούς σύμβουλος της νικήτριας δημοτικής παράταξης.
Αυτό έχει ως αποτέλεσμα την αλλαγή σκυτάλης στη δημοτική κοινότητα του Αγρινίου όπου ο Ηλίας Καλλέργης διαδέχθηκε τον Δημήτρη Σκαβάρα. Ο Ηλ. Καλλέργης είναι και πρόεδρος της Ένωσης Επαγγελματιών Εστιάσης και Αναψυχής του Αγρινίου.
Στις υπόλοιπες δημοτικές κοινότητες του διευρυμένου δήμου Αγρινίου, αλλαγή......δεν υπήρξε στον Άγιο Κωνσταντίνο όπου παραμένει η κ. Μ. Νεοφωτίστου και στην Παραβόλα όπου παραμένει ο κ. Διονύσης Γιαννακάς. 
Αντιθέτως αλλάζουν στις κοινότητες Λεπενούς ο κ. Γ. Καλίμορφος αντικατέστησε τον κ. Ε. Τζαμαλή, στο Καινούργιο ο κ. Μυζήθρας πήρε τη θέση του κ. Κ. Κεχαγιά, στη Ματαράγκα ο κ. Κ. Χαραλαμπόπουλος ανέλαβε αντί του κ. Μαρίνου και στο Παναιτώλιο ο κ.Κ. Καζάκος αντί του κ. Λάκη Ντζούβρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου